280 hlöä
Kauppakatu 18, Kuopio
www.barnousu.fi
Puh: 044 7757160
Nousunterde

Uuteen Nousuun!

Avoinna joka päivä aina tappiin asti!

Ma - Su klo 19 - 05

K20

Elämän tarkoitus on hyvä nousu hyvässä seurassa. Bar Nousu on koko illan action-kohtaus, kaikkien aistien kokonaisratkaisu ja kolmesta eri todellisuudesta koostuva kuopiolainen baarikokonaisuus.

After ski -bileet vuoden jokaisena päivänä aina tappiin eli kello 05 asti! Tiskijukat tanssittavat juhlakansaa joka ilta. Karaokessa äänijänteiden venytystä keskiviikosta sunnuntaihin.

Itsensä ympäröiminen sellaisilla ihmisillä, joiden seurassa ei tarvitse yrittää olla mitään. Ihmisten, jotka vittuilullaan osoittavat aitoa välittämistä, ystävyyttä ja läheisyyttä. Sellaista lämminhenkistä höpöstelyä. Nousu on sopivasti kaoottinen tunne, jossa vähemmän vakavat itsetutkiskelun hetket pakottavat myöntämään itsellemme, että pidämme tästä

Kynnys Nousuun on matala, mutta sen symbolinen mittakaava universumien välisen ulottuvuusportin luokkaa. Ulkoa päin Bar Nousu näyttäytynee joillekkin jumalattomana anarkiana (tai näin olemme kuulleet). Totuus on kuitenkin se, että kynnyksen sisäpuolella suksi luistaa, juoma on kylmää ja asioilla on tapana loksahtaa paikoilleen.

Nousu ihailee after ski -meininkiä, huonoja päätöksiä, hyviä päätöksiä, Ritari Ässää, pöydällä tanssimista, värikkäitä tarroja, Eddie Edwardsia, yksinkertaisuutta, huonoja iskuryrityksiä (jotka toimivat juuri siksi), eläinasuja ja ajatusta siitä, että maapallon reunalta voisi pudota.

Nimi on enne. Elämän tarkoituksen lisäksi nimeemme kätkeytyy suuri viisaus. Nousu on nimittäin huipulle pääsemistä tärkeämpää. Olisi hiton surullista kuulla, että on saavuttanut huipun. Että tämä oli nyt tässä, eikä jäljelle ole kuin tie alaspäin. Nousu on matka. Se on liikettä ja kasvua sekä uskoa huomiseen. Siksi nousu on huomennakin.

#barnousu #jokapäivä05asti #uuteennousuun

Pöytävarauspaketit

 

Poikkea Nousuun, Laskuun tai Henkan saunaan!

Opiskelijayhteistyö & Ravintolapäällikkö, Bar Nousu / Bar Lasku / Henkan Sauna

RÄÄTÄLÖIMME

Tapahtumat ryhmille ja yrityksille

Katso mitä kaikkea voimme tehdä puolestanne

INSPIROIDU

Keikat, tapahtumat ja aktiviteetit

Kurkista tarjoamamme aktiviteetit

HERKUTTELE

Ruokailut ja tastingit

Lounas-, ruoka- ja tasting-tarjontamme

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia