600 hlöä
Kauppakatu 18, Kuopio
www.barnousu.fi
Nousunterde

Tervetuloa uuteen Nousuun!

Avoinna: ma-su 19.00-04.00

After ski -bileet vuoden jokaisena päivänä aina tappiin eli kello 05 asti! Tiskijukat tanssittavat juhlakansaa joka ilta. Karaokessa äänijänteiden venytystä keskiviikosta sunnuntaihin.

Elämän tarkoitus on hyvä nousu hyvässä seurassa. Bar Nousu on koko illan action-kohtaus, kaikkien aistien kokonaisratkaisu ja kolmesta eri todellisuudesta koostuva kuopiolainen baarikokonaisuus.

Itsensä ympäröiminen sellaisilla ihmisillä, joiden seurassa ei tarvitse yrittää olla mitään. Ihmisten, jotka vittuilullaan osoittavat aitoa välittämistä, ystävyyttä ja läheisyyttä. Sellaista lämminhenkistä höpöstelyä. Nousu on sopivasti kaoottinen tunne, jossa vähemmän vakavat itsetutkiskelun hetket pakottavat myöntämään itsellemme, että pidämme tästä

Kynnys Nousuun on matala, mutta sen symbolinen mittakaava universumien välisen ulottuvuusportin luokkaa. Ulkoa päin Bar Nousu näyttäytynee joillekkin jumalattomana anarkiana (tai näin olemme kuulleet). Totuus on kuitenkin se, että kynnyksen sisäpuolella suksi luistaa, juoma on kylmää ja asioilla on tapana loksahtaa paikoilleen.

Nousu ihailee after ski -meininkiä, huonoja päätöksiä, hyviä päätöksiä, Ritari Ässää, pöydällä tanssimista, värikkäitä tarroja, Eddie Edwardsia, yksinkertaisuutta, huonoja iskuryrityksiä (jotka toimivat juuri siksi), eläinasuja ja ajatusta siitä, että maapallon reunalta voisi pudota.

Nimi on enne. Elämän tarkoituksen lisäksi nimeemme kätkeytyy suuri viisaus. Nousu on nimittäin huipulle pääsemistä tärkeämpää. Olisi hiton surullista kuulla, että on saavuttanut huipun. Että tämä oli nyt tässä, eikä jäljelle ole kuin tie alaspäin. Nousu on matka. Se on liikettä ja kasvua sekä uskoa huomiseen. Siksi nousu on huomennakin.

#barnousu #jokapäivä05asti #uuteennousuun

Varaa pöytä jatkoille

Emppu Paananen

Poikkea Nousuun, Henry's Pubiin & Saunaan!

Ravintolapäällikkö, Bar Nousu, Henry's Pub, Henkan Sauna

RÄÄTÄLÖIMME

Kokoukset ja juhlapalvelut

Katso mitä kaikkea voimme tehdä puolestanne

INSPIROIDU

Viihdettä, ohjelmaa ja aktiviteetteja

Kurkista tarjoamamme aktiviteetit

HERKUTTELE

Ruokailut ja tastingit

Lounas-, ruoka- ja tasting-tarjontamme

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia