300 hlöä
Kauppakatu 16, Kuopio
www.alepupi.fi/kuopio
Puh: 0505947490

Kotona hyvä - Alessa paras!

Avoinna: Ma klo 09-01, Ti - La klo 09-02 ja Su klo 09-00

Ale Pupi on enemmän kuin olohuone – se on omannäköisen ja lämminhenkisen viihtyvyyden seuraava taso. Aleen on helppo astua sisään, ja siellä olet heti kuin kotonasi. Katso urheilua, pelaa pelejä, vaihda kuulumiset kavereiden kanssa tai ole kaikessa rauhassa ihan itseksesi. Olipa päivän fiilis tai tahtotila millainen tahansa, Alessa tunnet itsesi aina tervetulleeksi, osaksi samaa perhettä.

Ale Pupi sijaitsee keskeisellä paikalla Kauppakadun ravintolakorttelissa Kuopion sydämessä. Oli kyseessä sitten huippujalkapallo, koripallo, F1, jääkiekko, mäkihypyn maailmancup tai vaikka roller derby, Ale Pupista löytyy sekä isoja screenejä että tunnelmaa. Kysy henkilökunnaltamme kiinnostavista peleistä jos ne eivät ole vielä listalla. Ale Pupiin on helppo tulla, joko katsomaan urheilua screeniltä tai vaikka pelaamaan biljardia bissen ääreen.

Synttärit, opiskelijabileet tai joukkueen virkistysilta Alella? Hyvä idea! Ravintolassa on 300 asiakaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen kerrokseen. Kesäisin lisäpaikkoja tuo Kauppakadulla sijaitseva aurinkoinen terassi. Tilaisuudet räätälöidään toiveiden mukaan. 

#alepupikuopio #alepupihalpahupi #touhut 

Katso screeniltä tänään

Tervetuloa ravintola Gloriaan ja Ale Pupille!

Ravintolapäällikkö, Gloria / Ale Pupi

RÄÄTÄLÖIMME

Tapahtumat ryhmille ja yrityksille

Katso mitä kaikkea voimme tehdä puolestanne

INSPIROIDU

Keikat, tapahtumat ja aktiviteetit

Kurkista tarjoamamme aktiviteetit

HERKUTTELE

Ruokailut ja tastingit

Lounas-, ruoka- ja tasting-tarjontamme

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia